Siauralapio gauromečio arbata, čaga kava, čaga arbata ir gruziniška arbata
Kava ir arbata
BIRI FERMENTUOTA SIAURALAPIO GAUROMEČIO ARBATA
Siauralapio gauromečio lapai ir žiedynai renkami ekologiškai švariose Novgorodo srities vietose. Taikant šiuolaikinę fermentacijos ir džiovinimo infraraudonųjų spindulių, anglies lempomis technologiją švelniu režimu, produkte išsaugomos visos naudingos medžiagos, o granuliavimo dėka dėl vidinės granulių fermentacijos „Ivan-arbata“ pagerina savo savybes vartojant ir laikant. Dėl unikalių savybių „Ivan arbatą“ galima plikyti 3-4 kartus neprarandant gerųjų savybių.
FERMENTUOTA SIAURALAPIO GAUROMEČIO ARBATA PAKELIAIS
Siauralapio gauromečio lapai ir žiedynai renkami ekologiškai švariose Novgorodo srities vietose. Taikant šiuolaikinę fermentacijos ir džiovinimo infraraudonųjų spindulių, anglies lempomis technologiją švelniu režimu, produkte išsaugomos visos naudingos medžiagos, o granuliavimo dėka dėl vidinės granulių fermentacijos „Ivan-arbata“ pagerina savo savybes vartojant ir laikant. Dėl unikalių savybių „Ivan arbatą“ galima plikyti 3-4 kartus neprarandant gerųjų savybių.
ČAGA KAVA
Čaga, vadinamasis juodasis beržo grybas, nuo seniausių laikų itin vertinamas dėl sveikatą stiprinančių savybių. Tūkstančius metų šis „juodasis“ gamtos auksas buvo vartojamas ir kaip kasdienis imunitetą stiprinantis maisto papildas, ir kaip vaistas rimtesnėms ligoms gydyti.Juoduosiuose beržo grybuose natūraliai gausu vitaminų B1, B2 ir B5. Tiaminas (vit. B1) padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, psichologinę funkciją ir širdies veiklą. Riboflavinas (vit. B2) padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, gleivinių ir odos būklę, geležies apykaitą; padeda išsaugoti normalų regėjimą; padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Pantoteno rūgštis (vit. B5) padeda palaikyti normalią energijos apykaitą; padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį; padeda palaikyti normalią protinę veiklą.
ČAGA ARBATA
Čaga, vadinamasis juodasis beržo grybas, nuo seniausių laikų itin vertinamas dėl sveikatą stiprinančių savybių. Tūkstančius metų šis „juodasis“ gamtos auksas buvo vartojamas ir kaip kasdienis imunitetą stiprinantis maisto papildas, ir kaip vaistas rimtesnėms ligoms gydyti.Juoduosiuose beržo grybuose natūraliai gausu vitaminų B1, B2 ir B5. Tiaminas (vit. B1) padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, psichologinę funkciją ir širdies veiklą. Riboflavinas (vit. B2) padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, gleivinių ir odos būklę, geležies apykaitą; padeda išsaugoti normalų regėjimą; padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Pantoteno rūgštis (vit. B5) padeda palaikyti normalią energijos apykaitą; padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį; padeda palaikyti normalią protinę veiklą.